Firma noastra functioneaza din anul 2004 si tot personalul a fost instruit in Germania, o parte din acesta avand experienta in domeniu de peste 10 ani.Personalul este familiarizat cu cerintele marilor firme producatoare de masini, respectand standardele de calitate ale acestora. Prin procedeul de indreptare a suprafetelor vopsite prin mijloace mecanice se readuce autoturismul la starea initiala fara a mai fi necesar vopsitul.Acest procedeu utilizat aduce dupa sine avantaje semnificative cum ar fi:

– pastrarea calitatii

– ramane vopseaua originala

– nu apar diferente optice de nuanta

– nu apar impuritati in vopseanu apar la chedere urme de vopsea

– ramane protectia anticoroziva aplicata de catre fabricant, iar in acest caz nu mai apare diferenta la structura vopselei (coaja portocala sau gazare)

– nu se mai utilizeaza chitul

– masina nu mai intra in contactul cu praful rezultat in urma slefuirii

– este eliminat riscul de a ramane gazate componente cum ar fi: geamuri, ornamente, parbrize, manere, etc.Testimoniale

Avantaje

Alex spune:
“Am fost surprins sa constat cat de rapid se "misca" aceasta echipa.. Cu toate ca am avut masina batuta toata de grindina, echipa LGP Zentrum a reusit sa mi-o refaca impecabil doar in 4-5 ore..”

Sebastian spune:
“Simplu, curat, rapid si extrem de eficient!. Ca si dealer de masini, mi-am rezolvat doua masini intr-o singura zi. Nespus de multumit, recomand cu sinceritate!”
- nu folosim nici un tip de chit sau vopsea, eliminand astfel problemele inevitabile legate de diferenta de nuanta rezultate in urma revopsirii.
- valoarea automobilului se pastreaza, salvand astfel garantia oficiala a casei constructoare. timp de lucru redus
- durata interventiei este masurata in ore, nu in zile ca in cazul metodei clasice (chit, vopsea, lac etc.)
Posibilitatea de a interveni la fata locului, tehnologia folosita de noi permitand acest lucru.